Dag 15: Volders

8 juli 2023 - Volders, Oostenrijk

Gisteravond tot 23 uur muziek van 2 kanten, pff wat een kermis leek het. Gelukkig toch goed geslapen tot 7 uur (laat voor mij).

Vanmorgen om 9.15 pas kunnen vertrekken, omdat er wel 20 mensen voor mij bij de receptie stonden om in- of uit te checken. Vakantieseizoen begint nu toch echt! Dat was ook te zien op de snelweg, waar wij zelf ook nog even in de file stonden. Aan de andere kant van de weg, richting zuiden, was het nog veel drukker! De ene na de andere file.

Drukte ook op de raststättes, soms door moeten rijden omdat er geen parkeermogelijkheid meer was.

Omgeving onderweg is prachtig, zicht op de dolomieten.

Bij de Brenner gaan we van de snelweg af en verder over b-wegen. Daar zien we op een gegeven moment bungee jumpers van een enorm hoog viaduct van de snelweg.

We doen bij een spar nog wat boodschapjes. Vanavond dan voor t eerst deze vakantie bbqen??

Om 14.45 zijn we aangekomen bij schloßcamping Aschau in Volders. Dit is 15 km vanaf Innsbruck. Het ziet er prachtig uit hier, natuur en rust, heerlijk!

Geen WiFi bereik dus Jan kijkt kwalificatie F1 op zijn telefoon. Wel warm vandaag, hele weg zo'n 28-30 graden. Hier is het sinds half 4 wat bewolkt, waardoor het gelijk minder heet voelt. Het rommelde net een beetje, maar volgens mij komt er niks van. Voor morgen staat er 32 gr op de voorspelling. We zien het wel.

We blijven hier in ieder geval 2 nachtjes, dus tot maandag.

Fijn weekend, grüß Gott!